NÄIN PALVELU TOIMII

Mikä tahansa seikkailu sinua odottaa,
valitse yllesi jotain erityistä ja nauti.

 
1. 
Varaa haluamasi 7 vuorokauden vuokrajakso tuotekohtaisesta kalenterista. 
Varauskalenteri on auki 3 kuukauden päähän. 
Maksettuasi tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

2.
 Tilaus toimitetaan sinulle postitse tai voit noutaa sen Uhanan Tampereen myymälästä. Myymälästä tilaus on noudettavissa vuokrajakson alkamispäivänä.

3.
 Nautiskeltuasi viikon ajan, palauta tilaus takaisin samaa reittiä kuin sen sait; postitse tai myymälään.
Unohda pesu ja silitys – me huollamme tuotteet puolestasi.


Jaa oma asukuvasi ja kokemuksesi Instagramissa käyttämällä #uhanadreams tunnistetta.


Uhana Dreams -palvelun käyttäjänä vapaudut vaatehuolista ja -huollosta. Tuotteet huolletaan ammattitaidolla yhteistyökumppaneillamme ja laatu tarkastetaan säännöllisesti jokaisen käytön jälkeen. Tuotteet ovat yhteiskäytössä, joten niissä saattaa näkyä pieniä käytön jälkiä. 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

VOINKO VARATA TUOTTEEN ENNAKKOON?
Tuotteen voi varata jopa kolme kuukautta ennakkoon. Tuote varataan valitsemalla ajankohta tuotekohtaisesta kalenterista ja lunastamalla se verkkokaupassa.

VOINKO PERUUTTAA TILAUKSENI?
Voit peruuttaa tilauksen 14 vrk ennen vuokrajakson alkua ilman kuluja. Tämän jälkeen peruutetuista tilauksista veloitamme normaalin vuokrahinnan. Sopimus vuokrauksesta tehdään määrätyksi ajaksi ja siksi sopimuksella ei ole kuluttajasuojalain mukaista peruutusoikeutta tilauksen toimituksen jälkeen. Voit kuitenkin vaihtaa tuotteen toiseen vuorokauden sisällä vuokrajakson alkamisesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa dreams@uhanadesign.com.


MITEN PALAUTAN TILAUKSEN KÄYTÖN JÄLKEEN?
Tuotteen palauttaminen käy helposti. Pakkaa toimituksella tilatut tuotteet alkuperäiseen pakkaukseen ja kiinnitä paketin kanteen tilauksen mukana tullut palautustarra. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postin toimipisteeseen Suomessa. Palautus kuuluu vuokrahintaan. Postitus tulee tehdä vuokrajakson viimeisenä päivänä kello 24 mennessä.

Myymälästä noudetut tilaukset palautetaan vuokrajakson viimeisenä päivänä takaisin myymäläämme Uhana Store Tampere, Verkatehtaankatu 8. Olemme avoinna Ma-Pe 11-18 ja La 11-17. Tervetuloa!

MITÄ JOS TUOTTEEN PALAUTUSPÄIVÄNÄ MYYMÄLÄ ON SULJETTU?
Tampereen myymälämme on avoinna arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-17. Olemme suljettuna sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Myymälästä noudettu tilaus palautetaan takaisin vuokrajakson viimeisenä päivänä. Mikäli myymälämme on tuolloin suljettuna, ole ystävällinen ja palauta tilaus seuraavana aukiolopäivänä.

MITÄ JOS TUOTTEEN KOKO ON VÄÄRÄ?
Tyytyväisyystakuumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa tuotteen toiseen vuorokauden kuluessa vuokrausjakson alkamisesta, mikäli tuote ei vastaa kokoasi tai laatulupaustamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla dreams@uhanadesign.com.


VOINKO OSTAA TUOTTEEN ITSELLENI?
Ihastuitko tuotteeseen ikihyviksi? Tilausvahvistuksessa tulevalla koodilla saat alennuksen vastaavasta, uudesta Uhana-tuotteesta sekä myymälästämme että verkkokaupastamme. Uniikkeja Uhana Dreams palvelun tuotteita ei kuitenkaan pysty lunastamaan itselle – ne on tehty ainoastaan jaettaviksi.

VOINKO PESTÄ TUOTTEEN ITSE?
Saat pidettyä tuotteesta hyvää huolta säilyttämällä vaatteen vaatepuulla ja tuulettamalla tarpeen mukaan. Tahrat voi poistaa tuoreeltaan kevyesti painamalla puhtaalla pyyhkeellä. Tuotteen ylimääräistä pesua tulee välttää, mutta tarvittaessa ja mikäli laina-aikaa on vielä paljon jäljellä, voit pestä tuotteen noudattamalla tuotteen pesulapun ohjeita. Tuotteidemme hoito-ohjeet löytyvät lisäksi täältä: https://www.uhanadesign.com/hoito-ohjeet/

ONNISTUUKO VUOKRA-AJAN PIDENTÄMINEN?
Vuokra-ajan pidentäminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla dreams@uhanadesign.com. Vuokra-ajan pidentäminen onnistuu varaustilanteesta riippuen lisämaksulla joka on 50% tuotteen vuokrahinnasta.

MITÄ JOS PALAUTUS VIIVÄSTYY?
Tuote tulee postittaa viimeisenä vuokrauspäivänä klo 24 mennessä. Myöhästymisestä peritään myöhästymismaksu, joka on 20€/päivä.

MITÄ JOS TUOTE VAURIOITUU?
Älä huoli, normaali kuluminen kuuluu tuotteiden vuokraamiseen ja huolto kuuluu tuotteen vuokrahintaan. Mikäli tuote rikkoutuu tai likaantuu korjauskelvottomaksi, korvaus täysin vuokrauskelvottomaksi menneestä tuotteesta on 70% tuotteen normaalista ulosmyyntihinnasta.

MITÄ JOS TUOTE KATOAA?
Mikäli tuote varastetaan tai se häviää vuokrauksen aikana, veloitetaan kertakorvaus, joka on suuruudeltaan 70% tuotteen normaalista ulosmyyntihinnasta. Tuote katsotaan kadonneeksi 30 päivän kuluttua vuokra-ajan päätyttyä. Tuotteen arvo laskutetaan 7 päivän kuluessa häviämisestä ja sille on 30 päivää maksuaikaa.


KIITOS!

Kiitos, että olet mukana mullistamassa perinteisiä kulutustottumuksia kanssamme. Toivomme, että vuokraamasi vaate miellyttää sinua ja saa sinut hehkumaan. Pidäthän hyvää huolta itsestäsi sekä vaatteesta, niin siitä riittää iloa myös muille sinun jälkeesi.