Luo kanssamme unelmien vaatevuokraamo - Arvioi Uhana Dreams

NÄIN PALVELU TOIMII

Olemme koonneet Uhanan tuotteista vuokrattavaksi herkullisen valikoiman, josta löytyy malliston aarteita ja uniikkeja kappaleita erityisiin tilaisuuksiin. Mikä tahansa seikkailu sinua odottaa, valitse yllesi jotain erityistä, nauti ja pysykää turvassa – molemmat.

1 – Valitse suosikkisi valikoimasta ja varaa vuokrajakson aloituspäivä 3 arkipäivän ja 3 kuukauden väliltä
2 – Tilaus maksetaan varauksen yhteydessä
3 – Toimitustavasta riippuen tilaus toimitetaan sinulle postitse tai noudat sen myymälästä ensimmäisenä vuokrapäivänä
4 – Tuotteen vuokra-aika on 2 viikkoa
5 – Palauta tilaus takaisin myymälään tai postitse, riippuen kumman toimitustavan valitsit – Me huollamme tuotteet puolestasi

 

Uhana Dreams -palvelun käyttäjänä vapaudut vaatehuolista ja -huollosta. Tuotteet huolletaan ammattitaidolla yhteistyökumppaneilla ja laatu tarkastetaan säännöllisesti jokaisen käytön jälkeen. Tuotteet ovat yhteiskäytössä, joten niissä voi näkyä pieniä käytön jälkiä. 

Uhana Dreams on Uhanan oma vaatevuokraamo. Palvelua operoi MyClothable Oy.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

VOINKO VARATA TUOTTEEN ENNAKKOON?
Tuotteen voi varata jopa kolme kuukautta ennakkoon. Tuote varataan valistemalla ajankohta tuotekohtaisesta kalenterista ja lunastamalla se verkkokaupassa.

VOINKO PERUUTTAA TILAUKSENI?
Voit peruuttaa tilauksen 14 vrk ennen vuokrajakson alkua ilman kuluja. Tämän jälkeen peruutetuista tilauksista veloitamme normaalin vuokraushinnan. Sopimus vuokrauksesta tehdään määrätyksi ajaksi ja siksi sopimuksella ei ole kuluttajasuojalain mukaista peruutusoikeutta tilauksen toimituksen jälkeen. Voit kuitenkin vaihtaa tuotteen vuorokauden sisällä vuokrajakson alkamisesta.


MITEN PALAUTAN TILAUKSEN KÄYTÖN JÄLKEEN?
Tuotteen palauttaminen käy helposti. Pakkaa verkosta tilatut tuotteet alkuperäiseen laatikkoon ja kiinnitä paketin kanteen palautustarra. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin Suomessa. Palautus kuuluu vuokrahintaan. Postitus tulee tehdä vuokrajakson viimeisenä päivänä kello 24 mennessä.

Myymälästä noudetut tilaukset palautetaan vuokrajakson viimeisenä päivänä takaisin liikkellemme Uhana Store Tampere, Verkatehtaankatu 8. Olemme avoinna Ma-Pe 11-18 ja La 11-17. Tervetuloa!

MITÄ JOS TUOTTEEN PALAUTUSPÄIVÄNÄ MYYMÄLÄ ON SULJETTU?
Tampereen myymälämme on avoinna Ma-Pe 11-18 ja La 11-17. Olemme suljettuna sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Myymälästä noudettu tilaus palautetaan sinne takaisin vuokrajakson viimeisenä päivänä. Mikäli myymälämme on tuolloin suljettuna, ole ystävällinen ja palauta tilaus seuraavana aukiolopäivänä.

MITÄ JOS TUOTTEEN KOKO ON VÄÄRÄ?
Tyytyväisyystakuumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa tuotteen toiseen vuorokauden kuluessa vuokrausjakson alkamisesta, mikäli tuote ei vastaa kokoasi tai laatulupaustamme. Verkkotilauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla hello@myclothable.fi ja myymälästä vuokratesssa puhelimitse +35844 237 7169 (Ma-Pe 11-18, La 11-17).


VOINKO OSTAA TUOTTEEN ITSELLENI?
Ihastuitko tuotteeseen ikihyviksi? Tilausvahvistuksessa tulevalla koodilla saat alennuksen vastaavasta, uudesta Uhana-tuotteesta sekä myymälästämme että verkkokaupasta. Uniikkeja Uhana Dreams - palvelun tuotteita ei pysty lunastamaan itselle – ne on tehty jaettaviksi.


VOINKO PESTÄ TUOTTEEN ITSE?
Saat pidettyä tuotteesta hyvää huolta säilyttämällä vaatteen vaatepuulla ja tuulettamalla tarpeen mukaan. Tahrat voi poistaa tuoreeltaan kevyesti painamalla puhtaalla pyyhkeellä tai talouspaperilla. Tuotteen ylimääräistä pesua tulee välttää, mutta tarvittaessa ja mikäli laina-aikaa on vielä paljon jäljellä, voit pestä tuotteen noudattamalla tuotteen pesulapun ohjeita. Uhanan materiaalien hoito-ohjeet löytyvät täältä: https://www.uhanadesign.com/hoito-ohjeet/


ONNISTUUKO VUOKRA-AJAN PIDENTÄMINEN?
Vuokra-ajan pidentäminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla hello@myclothable.fi. Vuokra-ajan pidentäminen  onnistuu varaustilanteesta riippuen lisämaksulla 20€/viikko.


MITÄ JOS PALAUTUS VIIVÄSTYY?
Tuote tulee postittaa viimeisenä vuokrauspäivänä klo 24 mennessä. Myöhästymisestä peritään myöhästymismaksu, joka on 20€/päivä.


MITÄ JOS TUOTE VAURIOITUU?
Älä huoli, normaali kuluminen kuuluu tuotteiden vuokraamiseen. Normaali kuluminen tarkoittaa pieniä tahroja, jotka lähtevät pesussa sekä pieniä langan katkeamisia, jotka ovat helposti korjattavissa ompelemalla. Näiden huolto kuuluu tuotteen laatutakuuseen ja vuokrahintaan. Mikäli tuote rikkoutuu tai likaantuu korjauskelvottomaksi, korvaus täysin kelvottomaksi menneestä tuotteesta on tuotteen normaali ulosmyyntihinta.


MITÄ JOS TUOTE KATOAA?
Mikäli tuote varastetaan tai se häviää vuokrauksen aikana, veloitetaan kertakorvaus, joka on suuruudeltaan tuotteen normaali ulosmyyntihinta. Tuote katsotaan kadonneeksi 30 päivän kuluttua vuokra-ajan päätyttyä. Tuotteen arvo laskutetaan 7 päivän kuluessa häviämisestä ja sille on 30 päivää maksuaikaa.


Kiitos!

Kiitos kun olet mukana mullistamassa perinteisiä kulutustottumuksia. Uskomme, että meille tärkeä vastuullinen tuotanto kulkee käsi kädessä vastuullisen kuluttamisen kanssa. Toivomme, että vuokraamasi vaate miellyttää sinua ja saa sinut hehkumaan. Pidäthän hyvää huolta itsestäsi sekä vaatteesta, niin siitä riittää iloa myös muille sinun jälkeesi.