PALVELUN KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

Päivitetty 7.7.2022.

1. YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Uhana Dreams palvelua. Uhana Dreams on Uhana Design Oy:n (Y-tunnus 2508257-5 osoite Hämeenkatu 14 C14, 33100 Tampere) palvelu. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden vuokraamiseen Uhana Dreams palvelusta osoitteessa uhanadreams.com sekä vastaaviin toimituksiin Uhanan lippulaivamyymälästä. Käyttämällä Uhana Dreams palvelua uhanareams.com verkkokaupassa tai Uhanan myymälässä hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. 

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 3.12.2021 alkaen. Tutustuthan toimitusehtoihimme aina kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme. 

Tuotteita vuokrataan täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli tuote vahingoittuu ennen vuokrajakson alkua

2. TILAAMINEN

Tuotteet tilataan osoitteesta uhanadreams.com osoitteessa. Vuokra-aika on 1 viikko.

Tuotteen voi varata aikaisintaan kolme kuukautta ennakkoon lunastamalla tuotteen verkkokaupassa. Vuokrauksen voi peruuttaa kaksi viikkoa ennen vuokrajakson alkua ilman kustannuksia. Tämän jälkeen perutuista vuokrauksista perimme tuotteen normaalin vuokrahinnan.

3.  TOIMITUSAIKA, -TAVAT JA -KULUT

Asiakas valitsee tilauksen toimitustavaksi joko lähetyksen postilla tai noudon Uhanan lippulaivamyymälästä. Toimitusaika on 3 työpäivää. Pyrimme siihen, että tuote on noudettavissa Postin toimipisteessä vuokrajakson alkamisajankohtaa edeltävänä päivänä. Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan.

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin toimipisteeseen. Toimituksen hinta on 6,90€.

4. MAKSUTAVAT JA EHDOT

Vuokraus maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa käyvät seuraavat Paytrail maksupalvelun maksutavat. 

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat Paytraililla:

Verkkopankkimaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo

Lasku/Osamaksu: Walley

5.  TILAUSVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen ja toimitukseen liittyvän tiedon saaminen edellyttävät sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • Tilauksen tilausnumeron
 • Antamasi yhteystiedot
 • Vuokratut tuotteet ja niiden hinnan
 • Vuokrajakson 
 • Valitsemasi maksutavan
 • Toimitustavan

 6. TOIMITUKSEN SEURANTA

Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostitse seurantatunnuksen.

 7. LÄHETYKSEN TARKISTUS, VIRHE JA ONGELMATILANTEET

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse asiakaspalveluumme dreams@uhanadesign.com. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä välittömästi reklamaatio paketin toimittaneelle kuljetusyhtiölle.

8. PALAUTUS

  Tuotteen palautus vuokra-ajan päätyttyä

  Palauta paketti Postin toimipisteeseen. Pakkaa tuote sen lähetyspakkaukseen ja kiinnitä paketin kanteen palautustarra. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postin toimipisteeseen Suomessa. Palautus vuokra-ajan päätyttyä kuuluu vuokrahintaan.

  Vuokratut tuotteet on palautettava Postin toimipisteeseen viimeistään klo 24 mennessä vuokrausjakson päättymispäivänä. Myymälästä vuokratut tuotteet tulee palauttaa myymälään myymälän aukioloaikojen puitteissa.

  Vuokra-ajan päättymisen jälkeen palauttamattomasta tuotteesta veloitetaan myöhästymiskorvauksena 20€/vuorokausi. Mikäli palautus myöhästyy enemmän kuin yhden vuorokauden ja myöhästymiskorvauksen määrä nousee yli tuotteen ovh-hinnan, on Uhana Design Oy:llä oikeus veloittaa korkeintaan tuotteen ovh:n mukainen myöhästymiskorvaus. 

  9. VAIHTO- JA PERUUTUSOIKEUS

  Vaihto-oikeus

  Voit vaihtaa tuotteen kuluitta 24 h sisällä tilausvahvistuksella vahvistetun vuorajakson alkamisajankohdasta ilmoittamalla asiasta sähköpostitse dreams@uhanadesign.com tai puhelimitse +358442377169 (ma-pe 11-18, la 11-17). Ilmoita tilausvahvistuksessa ilmoitettu tilausnumero, omat yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero) sekä kerro minkä tuotteen haluat vuokraamasi tuotteen tilalle. Tuotteen vaihto onnistuu saman tuotteen eri kokoon tai toiseen saman hintaiseen tuotteeseen mikäli haluttu tuote on kyseisellä hetkellä vapaa. Jos olet valinnut tilauksesi toimitustavaksi lähetyksen, toimitamme uuden tuotteen sinulle 2-3 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Tilauksen vaihdosta peritään postikulu 6,90€. Myymälästä noudetun tuotteen vaihto onnistuu myymälän aukioloaikojen puitteissa. Vaihto-oikeus  koskee vain käyttämättömiä ja uudelleenvuokrauskelpoisia tuotteita.
  Peruutusoikeus: 
  Sopimus vuokrauksesta tehdään määrätyksi ajaksi ja siksi sopimuksella ei ole kuluttajasuojalain mukaista peruutusoikeutta. Voit kuitenkin peruuttaa sopimuksen kuluitta14 vrk ennen vuokrajakson alkua. Tätä myöhemmin peruutetuista varauksista ei palauteta maksua. Mikäli haluat peruuttaa varauksesi, ilmoita asiasta sähköpostitse dreams@uhanadesign.com. Ilmoita sähköpostissa tilausvahvistuksessa ilmoitettu tilausnumero, omat yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero). Palautamme tilauksesta maksamasi summan kuluttajasuojalain mukaisesti alkuperäiselle maksutavalle.

  10. VUOKRATUN TUOTTEEN RIKKOUTUMINEN TAI PALAUTTAMATTA JÄTTÄMINEN 

  Mikäli tuote on rikkoutunut korjauskelvottomaksi tai se jätetään palauttamatta, veloitetaan asiakkaalta kertakorvaus, joka on suuruudeltaan 70% tuotteen ovh hinnasta.

  11. VUOKRATUN TUOTTEEN OSTAMINEN

  Tilausvahvistuksessa tulevalla koodilla saat alennuksen vastaavasta, uudesta Uhana-tuotteesta sekä myymälästämme että verkkokaupastamme. Uniikkeja Uhana Dreams - palvelun tuotteita ei voi lunastaa – ne on tehty jaettaviksi.

  12. MUUTA

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  Uhana Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan yllä mainittuihin ehtoihin liittyen, tällainen taho on esimerkiksi maksupalveluntarjoajat.

  Force majeure: Jos näissä ehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei onnistu ylivoimaisen esteen sattuessa (sodan, luonnon tapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan tapahtuman takia), tällöin ei asiakkaalla ole oikeutta saada korvausta Uhana Design Oy:ltä.

  Erimielisyydet

  Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme dreams@uhanadesign.com tai myymälässä vuokratessa puhelimitse +358442377169 (ma-pe 11-18, la 11-17) sopiaksemme asian.
  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

  Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.