PALVELUN KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 21.7.2020 alkaen

1. YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Uhana Dreams palvelua. Uhana Dreams on Uhana Design Oy:n (Y-tunnus 2508257-5 osoite Verkatehtaankatu 8, 33100 Tampere) palvelu, jonka toiminnasta vastaa MyClothable Oy (Y-tunnus 3020193-8, Mäkelänkatu 62, 00520 Helsinki). Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden vuokraamiseen Uhana dreams verkkokaupasta osoitteessa uhanadreams.com sekä vastaaviin toimituksiin Uhanan myymälästä. Käyttämällä Uhana Dreams palvelua uhanareams.com verkkokaupassa tai Uhanan myymälässä hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. 

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 21.7.2020 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme. 

Tuotteita vuokrataan täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli tuote vahingoittuu ennen vuokrajakson alkua

2. TILAAMINEN

Tuotteet tilataan osoitteesta uhanadreams.com.

Tuotteen voi varata aikaisintaan kolme kuukautta ennakkoon lunastamalla tuote verkkokaupassa. Vuokrauksen voi peruuttaa kaksi viikkoa ennen ilman kustannuksia. Tämän jälkeen perutuista vuokrauksista perimme tuotteen normaalin vuokrahinnan.

3.  TOIMITUSAIKA, -TAVAT JA -KULUT

Toimitusaika on 2-3 työpäivää. Pyrimme siihen, että asiakas saa tuotteen vuokrajakson alkamisajankohtaa edeltävänä päivänä. Emme voi kuitenkaan taata tätä kaikissa tilanteissa. 

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin toimipisteeseen. Toimitus sisältyy tuotteen vuokrahintaan.

4. MAKSUTAVAT JA EHDOT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla Checkout Finland Oy:n maksupalvelut.

Checkout Finland Oy

Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla Pivon käyttöehdot
MobilePay maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla MobilePayn maksuehdot
Masterpass maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla Masterpassin maksuehdot [PDF]

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

5.  TILAUSVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen ja toimitukseen liittyvän tiedon saaminen edellyttävät sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • Tilauksen tilausnumeron
 • Antamasi yhteystiedot
 • Vuokratut tuotteet ja niiden hinnan
 • Vuokrajakson
 • Valitsemasi maksutavan
 • Toimitustavan

6. TOIMITUKSEN SEURANTA

Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantatunnuksen sähköpostitse.

7. LÄHETYKSEN TARKISTUS, VIRHE JA ONGELMATILANTEET

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse asiakaspalveluumme hello@myclothable.fi, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksi

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä välittömästi reklamaatio paketin toimittaneelle kuljetusyhtiölle.

8. PALAUTUS

  Tuotteen palautus vuokra-ajan päätyttyä

  Palauta paketti postin toimipisteeseen tai postin pakettiautomaattiin. Pakkaa tuote sen lähetyspakkaukseen ja kiinnitä paketin kanteen palautustarra. Voit palauttaa paketin mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin Suomessa. Palautus vuokra-ajan päätyttyä kuuluu vuokrahintaan.

  Vuokratut tuotteet on palautettava Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin viimeistään klo 24 mennessä vuokrausjakson päättymispäivänä. Myymälästä vuokratut tuotteet tulee palauttaa myymälään myymälän aukioloaikojen puitteissa.

  Vuokra-ajan päättymisen jälkeen palauttamattomasta tuotteesta veloitetaan myöhästymiskorvauksena 20€/vuorokausi. Mikäli palautus myöhästyy enemmän kuin yhden vuorokauden ja myöhästymiskorvauksen määrä nousee yli tuotteen ovh-hinnan, on MyClothable Oy:llä oikeus veloittaa korkeintaan tuotteen ovh:n mukainen myöhästymiskorvaus. 

  9. VAIHTO- JA PERUUTUSOIKEUS

  Vaihto-oikeus

  Voit vaihtaa tuotteen kuluitta 24 h sisällä tilausvahvistuksella vahvistetun vuorajakson alkamisajankohdasta ilmoittamalla asiasta sähköpostitse hello@myclothable.fi tai myymälässä vuokratessa puhelimitse +358442377169 (ma-pe 11-18, la 11-17). Ilmoita sähköpostissa tilausvahvistuksessa ilmoitettu tilausnumero, omat yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero) sekä kerro minkä tuotteen haluat vuokraamasi tilalle. Tuotteen vaihto onnistuu saman tuotteen eri kokoon tai saman hintaiseen tuotteeseen. Jos olet vuokrannut tuotteen Uhanadreams.com palvelusta, toimitamme uuden tuotteen sinulle 2-3 arkipäivän sisällä siitä, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Myymälästä vuokratun tuotteen vaihto onnistuu myymälän aukioloaikojen puitteissa. Vaihto-oikeus  koskee vain käyttämättömiä ja uudelleenvuokrauskelpoisia tuotteita.
  Peruutusoikeus: 
  Sopimus vuokrauksesta tehdään määrätyksi ajaksi ja siksi sopimuksella ei ole kuluttajasuojalain mukaista peruutusoikeutta. Voit kuitenkin peruuttaa sopimuksen kuluitta14 vrk ennen vuokrajakson alkua. Tätä myöhemmin peruutetuista varauksista ei palauteta maksua. Mikäli haluat peruuttaa varauksesi, ilmoita asiasta sähköpostitse hello@myclothable.fi. Ilmoita sähköpostissa tilausvahvistuksessa ilmoitettu tilausnumero, omat yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero). Palautamme tilauksesta maksamasi rahat kuluttajasuojalain mukaisesti alkuperäiselle maksutavalle.

  10. VUOKRATUN TUOTTEEN RIKKOUTUMINEN TAI PALAUTTAMATTA JÄTTÄMINEN 

  Mikäli tuote on rikkoutunut korjauskelvottomaksi tai se jätetään palauttamatta, veloitetaan asiakkaalta kertakorvaus, joka on suuruudeltaan kolme kertaa tuotteen vuokrahinta.

  11. VUOKRATUN TUOTTEEN OSTAMINEN

  Tilausvahvistuksessa tulevalla koodilla saat alennuksen vastaavasta, uudesta Uhana-tuotteesta sekä myymälästämme että verkkokaupasta. Uniikkeja Uhana Dreams - palvelun tuotteita ei pysty lunastamaan itselle – ne on tehty jaettaviksi.

  12. MUUTA

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

  MyClothable käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. MyClothable sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan yllä mainittuihin ehtoihin liittyen, tällainen taho on esimerkiksi maksupalveluntarjoajat.

  Force majeure: Jos näissä ehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei onnistu ylivoimaisen esteen sattuessa (sodan, luonnon tapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan tapahtuman takia), tällöin ei asiakkaalla ole oikeutta saada korvausta MyClothable Oy:ltä.

  Erimielisyydet

  Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme hello@myclothable.fi tai myymälässä vuokratessa puhelimitse +358442377169 (ma-pe 11-18, la 11-17) sopiaksemme asian.
  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

  Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.